Uw diëtiste

"Ik ben Joyce Coumans, uw diëtist. In 1991 ben ik afgestudeerd aan de 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. "Diëtist"is een beschermde titel. Als diëtist/voedingsdeskundige/ leefstijlcoach van Foodles, geef ik voorlichting, advies en begeleiding aan iedereen met voeding- en leefstijlvragen. Ik heb ruim praktijkervaring opgedaan door de verschillende werkplekken zoals diëtist in ziekenhuis, thuiszorg, sportschool, bedrijfsleven en sinds 2008 in mijn eigen praktijk Foodles.

 

In het bedrijfsleven heb ik workshops en evenementen rond gezondheid georganiseerd en gegeven. Een achturige werkdag heeft veel invloed op de leefstijl en de gezondheid van een medewerker. Met de juiste voorlichting, tips, adviezen en evt begeleiding kunnen werkgevers en werknemers samen ervoor zorgen dat het risico op ziekteverlof kleiner wordt.


Mijn dienstverlening neem ik heel serieus. Ik school mij voortdurend theoretisch en praktisch bij. Mijn specialisaties zijn, naast de gedegen basiskennis van een diëtist, maag-darmproblemen, voeding bij sport, diabetes, hart- en vaatziekte en gewichtsproblemen. Met de specialisatie sport en voeding kan ik sporters (recreatief en wedstrijd) begeleiden naar betere sportresultaten en klachtenvrij sporten. Uiteraard is bewegen ook een onderdeel van het verbeteren van de leefstijl. De aantekening leefstijlcoach staat achter mijn beroep van diëtist geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

 

In mijn basisopleiding was koken en dieetkoken een belangrijke onderdeel. Mijn hobby’s groente en fruit kweken in mijn moestuin en lekker bakken en koken sluiten prima aan bij de dagelijkse gesprekken in mijn praktijk. Met zorg en toewijding ga ik samen met u aan de slag".

 

Met vriendelijke groet,
Joyce Coumans-Spelthan


Foodles biedt zowel

werkgevers als particulieren de manier om voedingsvragen minder zwaar te maken, door voorlichting en advies

over en begeleiding bij voedingsvragen die voor u belangrijk zijn.


De Diëtiste van Foodles