Referenties


Ervaringen van cliënten


Ervaring van een cliënt met een histamine-overgevoeligheid:

"Voor het dieet wist ik niet welke voeding reacties bij mij gaf. Doordat ik enkele weken histamine-arm heb gegeten heb ik het idee dat mijn lichaam wat minder overgevoelig is geworden. Ik hou er nu rekening mee dat ik niet meerdere dingen van het lijstje in grote hoeveelheden eet. Ik heb bij weinig producten extreme overgevoeligheid gemerkt, enkel bij speciaalbiertjes met hoge gisting. En daar kan ik prima mee leven. Bedankt voor je hulp."
Ervaring van een cliënt met het prikkelbaardarmsyndroom:

"De dokter zei dat er niets mis is met mijn darmen, de diagnose is PDS. Maar de diarree, winderigheid en buikpijn blijft. Mijn sociale leven wordt beperkt omdat ik bang ben voor ongelukjes. Joyce heeft mij geleerd waar ik op kan letten qua voeding. Mijn diarree is over en de winderigheid is stukken minder. Ik durf weer naar feestjes te gaan en zelfs op reis!"

Ervaring van een cliënt met eetproblemen:

"Joyce heeft mij, een hardnekkige niet-eter in geval van stress, weer aan het eten gekregen zonder dat ik daar in mijn hoofd last van had. Geen druk, zelf nadenken en realiseren wat goed voor je lichaam is. Met haar adviezen en handvatten ben ik in een half jaar tijd weer op een gezond en bij mij passend gewicht."
Ervaring van een ex-corona-cliënt:

"Nadat ik genezen was van Corona bleef ik klachten houden zoals geen conditie, snel moe. Ik was tijdens corona afgevallen en had geen smaak meer. Joyce heeft mij geleerd hoe mijn voeding aan te passen qua eiwitten, smaakvariaties en eetporties. Zij had contact met mijn fysiotherapeut en arts waardoor ik mij nu weer fit voel. Tijdelijk is daarbij dieetvoeding nodig geweest. Zij regelde ook de vergoeding van de verzekeraar en de levering door de leverancier aan huis.

Ervaring van een cliënt met obesitas:

"Dankzij Joyce heb ik geleerd wat normale eettijden en porties zijn. Ik weet nu hoe ik met mate moet eten en ik ben met goed advies op een normaal bmi gekomen."

Referenties